Λαμία-Στερεά Ελλάδα: Η ΕΛ.ΑΣ εξοπλίζεται με SUV, γερανοφόρα και νέα περιπολικά! (πίνακας)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με παρατημένα οχήματα της αστυνομίας που χρίζουν άμεσης αντικατάστασης.

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις από τα σωματεία των αστυνομικών και τον τύπο ελάχιστες είναι οι παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί για την ώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι «μάχιμοι» αστυνομικοί που καθημερινά βρίσκονται σε περιπολίες θα είναι πλέον σε θέση να αναφωνήσουν και ένα… πάλι καλά! Από τα τέλη Μαρτίου έχει αναρτηθεί ο διαγωνισμός για τον εφοδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. με καινούργια, σύγχρονα και ασφαλή περιπολικά οχήματα από τα συναρμόδια υπουργεία και αναμένεται να προχωρήσει η αντικατάσταση των παλιών και φθαρμένων με καινούργια.

Οπως φάινεται και στον πίνακα που βρίσκεται στην προκήρυξη των 131 σελίδων η ΕΛ.ΑΣ. θα εξοπλιστεί με 264 επιβατικά περιπολικά οχήματα, 120 περιπολικά οχήματα τύπου SUV, 56 μοτοσικλέτες, 41 οχήματα για τη μεταφορά κάτω από 10 ατόμων, 15 οχήματα ειδικής χρήσης και 5 γερανοφόρα φορτηγά και ανατρεπόμενα οχήματα.

Στην Στερεά Ελλάδα σύμφωνα με τον πίνακα αναμένονται 16 νέα οχήματα τύπου SUV, 5 οχήματα για την μεταφορά κάτω των 10 ατόμων, 42 περιπολικά και 2 γερανοφόρα & ανατρεπόμενα οχήματα. Συνολικά 65 οχήματα θα τεθούν στην διάθεση της αστυνομικής διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδος προκειμένου να αντικαταστήσει τα παλιά και φθαρμένα.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *