Με προβλήματα η μάχη των “ΠΑΣ”

Δημήτρης Λάιος
By Δημήτρης Λάιος Add a Comment
1 Min Read

Προβλήματα έχουν δημιουργήσει στον Μπάμπη Τεννέ οι απουσίες των Μπλάζιτς και Κουτρομάνου που βρίσκονται ψηλά στο απουσιολόγιο του προπονητή της Λαμίας για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Λαμίας έχει χτυπήσει στον ώμο και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση και έτσι είναι ιδιαίτερα αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή σίγουρα απών είναι ο Μπλάζιτς που ταλαιπωρείται από θλάση, με τον Καραγιάννη για ένα ακόμη παιχνίδι να έχει τεθεί εκτός καθώς τελευταία προπονείται μόνος του, μη μπορώντας να ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προπώληση με γενική τιμή εισόδου 5 ευρώ στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες, που αν το κερδίσει η Λαμία θα «κλειδώσει» και μαθηματικά την παραμονή της.

Οι ημερομηνίες και ώρες που μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν τα εισιτήρια είναι Παρασκευή 27/4 από τα Γραφεία της ΠΑΕ 9:30-20:30 και απο εκδοτήρια του ΔΑΚ, 10:00-18:00, Σάββατο 28/4 από τα Γραφεία της ΠΑΕ 9:30-15:00 και από τα εκδοτήρια του ΔΑΚ 10:00-18:00 και Κυριακή 29/4 από το ΔΑΚ 11:00-19:00 (έναρξη της αναμέτρησης). Η τιμή προπώλησης για τις κερκίδες 1,2, 5-17 είναι 5 ευρώ. Την ημέρα της αναμέτρησης η γενική είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *