Άνοδο που αγγίζει ακόμα και το 70% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια καταγράφει η επισκεψιμότητα στα Λουτρά Ποζάρ τους τελευταίους μήνες.
Αυτό, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δήμαρχος Αλμωπίας, Δημήτρης Μπίνος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Πρακτορείο 104,9 FM.


«Σε ετήσια βάση ξεπερνάμε το 1.000.000 επισκέπτες και έτσι κρατάμε την πρωτοκαθεδρία μεταξύ των λουτροπόλεων στη χώρα μας» τόνισε ο κ. Μπίνος, επισημαίνοντας πως «τα Λουτρά Πόζαρ δεν αποτελούν επιλογή μόνο των Ελλήνων, αλλά συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των επισκεπτών από τις γειτονικές χώρες, με αποτέλεσμα “η επισκεψιμότητα να φτάνει το 70% ακόμα και τις καθημερινές ημέρες».


Σε ό,τι αφορά την πληρότητα των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων τις ημέρες του Πάσχα, ο δήμαρχος Αλμωπίας σημείωσε ότι υπήρξε ικανοποίηση από τους ιδιοκτήτες μονάδων στην περιοχή, καθώς η πληρότητα έφθασε σε ποσοστό 100%.

Μάλιστα, έχει αλλάξει πλέον και η μέση ηλικία των επισκεπτών, αφού, όπως είπε ο κ. Μπίνος, «αν και στο παρελθόν τα μέρη αυτά επισκέπτονταν μόνο άτομα μεγάλης ηλικίας, τώρα έρχονται πολλοί νέοι, ζευγάρια αλλά και πολλά σχολεία από όλη τη χώρα. Ειδικά από τη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται πλέον πολλές μονοήμερες εκδρομές στα Λουτρά Πόζαρ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.