Σχεδόν ολόκληρη η ποδοσφαιρική Αγγλία -και όχι μόνο- ασχολείται με το αν θα παραμείνει ή όχι ο Αρσέν Βενγκέρ στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ. Ειδικά μετά την ήττα της ομάδας του στον τελικό του Λιγκ Καπ από την Μάντσεστερ Σίτι, τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εκείνον. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα από την πλευρά του, με δηλώσεις του, τάχθηκε στο πλευρό του Αλσατού, υποστηρίζοντας ότι του είναι αδιανόητο να κριτικάρει έναν συνάδελφό του.
«Πάντα υποστηρίζω τους συναδέλφους μου, δεν καταλαβαίνω όταν προπονητές κριτικάρουν άλλους προπονητές, γιατί ζούμε και αισθανόμαστε τα ίδια πράγματα, όταν κερδίζουμε, όταν χάνουμε. Δεχόμαστε απόψεις από οπαδούς, από όλους και είμαστε μόνοι μας. Πιστέψτε με, νιώθεις μόνος και το βάρος στους ώμους σου είναι μεγάλο. Τον καταλαβαίνω απόλυτα».
Μάλιστα ο Πεπ, τόνισε ότι καταλαβαίνει τη θέση του Βενγκέρ καθώς στο παρελθόν έχει βρεθεί κι εκείνος και τόνισε: «Θα ήθελα να του πω πως είμαι στο πλευρό του και τον νιώθω, έχω περάσει αυτά που περνάει και εκείνος».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.