Σαρώνει και εκτός κορτ ο Ρότζερ Φέντερερ!
Ο Ελβετός τενίστας αναδείχθηκε «αθλητής της χρονιάς» στο βραβεία της «Laureus World Sports» αφήνοντας πίσω του τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ραφαέλ Ναδάλ.
Ο «King Roger» κατέκτησε για πέμπτη φορά στην μυθική καριέρα του τον εν λόγω τίτλο και είναι πολυνίκης του βραβείου!
Πηγή: sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.