Η κολυμβητική ομάδα το τριήμερο 2-4 Φεβρουαρίου και 9-11 Φεβρουαρίου έλαβε μέρος στους Χειμερινούς Αγώνες Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων –Νεανίδων Νοτίου Ελλάδος Παμπαίδων – Παγκορασίδων ΑΒ και Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων –Νεανίδων που διεξήχθησαν στην πόλη της Αθήνας στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
Η Αρετή Λαμίας συμμετείχε με 7 κολυμβητές – τριές αποτελώντας και την πολυπληθέστερη ομάδα που εκπροσώπησε την πόλη της Λαμίας. Στο πολύ υψηλό επίπεδο των αγώνων οι αθλητές της ομάδας κατέρριψαν τα ατομικά τους ρεκόρ και επέτυχαν πλασαρίσματα εντός των πρώτων 16 θέσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι για λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου δεν ανέβηκε στο βάθρο των νικητών ο αθλητής ΔΑΝΙΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ κατακτώντας την 4η θέση στα 200μ Πεταλούδα Παίδων όπως και η αθλήτρια ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΥ ΦΟΙΒΗ κατακτώντας την 5η θέση στα 800μ Ελεύθερο Παγκορασίδων Α.
Η διοίκηση και οι προπονητές συγχαίρουν όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν αυτά τα 2 τριήμερα στους Χειμερινούς Αγώνες Νοτίου Ελλάδος.



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.