Επιβαρυντικό για την Μαλεσίνα το Φ.Α στον ημιτελικό με το Μαρτίνο Ι Τι αναφέρει…(εικόνες)

2 Min Read

Δεν έλειψαν τα “παρατράγουδα” στο παιχνίδι της Μαλεσίνας με το Μαρτίνο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Φθιώτιδας.

Ως γνωστόν οι “πράσινοι” επιβλήθηκαν με σκορ 1-2 στην παράταση -μετά το 1-0 των γηπεδούχων στην κανονική διάρκεια- και προκρίθηκαν στον τελικό όπου και θα αντιμετωπίσουν το Καλαπόδι.

Το φύλλο αγώνος που συστάθηκε από τον ρέφερι της συνάντησης κ. Κούδα πάντως είναι επιβαρυντικό για τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Άγγελο Φουρλεμάδη καθώς και για την Μαλεσίνα μιας και είχαμε εισβολή φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο ο οποίος εξύβρισε και απείλησε σύμφωνα με το Φ.Α την διαιτητική τριάδα.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το Φύλλο Αγώνος στα επίμαχα σημεία

“Στο 115 του β’ ημιχρόνου της παράτασης απέβαλλα με απευθείας κόκκινη των αρχηγό της ομάδας Μαλεσίνα Φουρλεμάδη Άγγελο διότι απώθησε τον Α’ Βοηθό πατώντας τον με το παπούτσι στα πόδια…”

Όσο για την είσοδο φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο αναφέρει: “Στο 117′ του β ημιχρόνου της παράτασης εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου άγνωστος φίλαθλος βρίζοντας και απειλώντας την διαιτητική τριάδα. Διέκοψα προσωρινά τον αγώνα εως ότου απομακρυνθεί ο συγκεκριμένος φίλαθλος από τον αγωνιστικό χώρο”.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Το “μπάλακι” περνάει τώρα στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΈΠΣΦ η οποία θα εξετάσει το Φ.Α και θα προβεί σε ανακοινώσεις.

Δείτε τι αναφέρει το Φ.Α

20180207 204233 e1518090509983 | Lamianow.gr

20180207 203908 e1518090632537 | Lamianow.gr

20180207 204049 e1518090668762 | Lamianow.gr

 

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *