Λαμία: Aδέσποτος σκύλος δάγκωσε στο πρόσωπο μικρό παιδί που μεταφέρθηκε στην Αθήνα Ι Συνελήφθη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

lamianow
1 Min Read

Τα περιστατικά εκατοντάδες, καθημερινό φαινόμενο. Τα αδέσποτα έχουν γίνει μάστιγα στην πόλη μας και παρά τις συνεχείς οχλήσεις τόσο από τους πολίτες όσο και από τα τοπικά ΜΜΕ ο δήμος Λαμιέων δεν έχει καταφέρει ακόμη να δώσει λύση.

Στον μακρύ κατάλογο των συμβάντων ήρθε να συμπληρωθεί ένα ακόμη το απόγευμα του Σαββάτου στα Ρεβένια Λαμίας και πιο συγκεκριμένα κοντά στο S/M Γαλαξίας. Ένα παιδάκι ηλικίας 7 ετών που έπαιζε στο σημείο δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο που το δάγκωσε στο πρόσωπο.

Άμεσα το μικρό παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες και από εκεί στην Αθήνα για να του γίνει πλαστική στο χείλος όπου το δάγκωσε ο αδέσποτος σκύλος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Να σημειώσουμε πως ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος, Γιώργος Λάμπρου, μετέβη στο αστυνομικό μέγαρο όπου συνελήφθη ως αρμόδιος για τα αδέσποτα. Μετά την κατάθεση του με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα δεν είναι το μοναδικό της πόλης ωστόσο έχει εξελιχθεί σε μάστιγα και άμεσα θα πρέπει να δοθούν λύσεις από την αρμόδια αρχή. Δηλαδή θα πρέπει να θρηνήσουμε ζωή επειδή κάποιοι αναλώνονται στο να πετάνε το μπαλάκι των ευθυνών;;;

Σπεύστε κύριοι. Δώστε λύση!

Share This Article
7 Comments
  • Στα πόσα αυτόφωρα πάει μέσα?Οδηγεί απορριμματοφόρο..προκαλεί τροχαία..σκυλιά δαγκώνουν παιδιά..να τον χαιρόμαστε!!Ο άλλος ο γιγαντουλης του 9% τα μαθαίνει τα μαντάτα η στην κοσμάρα του κλασσικά!!!

  • Ούτε στον δρόμο δεν μπορούμε να περπατήσουμε.. στην πόλη όλοι έχουν και ένα σκύλο στην αυλή τους.. τα αδέσποτα αρμενιζουν… Αισχος… υπάρχουν και οι φολες… Τώρα άμεσα να ριχτούν να ηρεμήσουμε..

  • Έχει γίνει ανυπόφορη η κατάσταση πλέον.. δεν μπορούμε ούτε να περπατήσουμε στον δρόμο. Έχει γεμίσει ο τόπος αδέσποτα και στην πόλη όλοι έχουν και ένα κολοσκυλο στην αυλή τους. Πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα. Υπάρχουν και οι φολες…

  • Δικαιοσύνη πολύ απλά στο Δήμο Λαμίας ΔΕΝ υπάρχει..συγγενής μου με ειδικές ανάγκες δαγκώθηκε απο αγέλη σκυλιών στην Αθηνών..στο τμήμα που πήγαμε μας είπανε ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι παρά μόνο να κάνουμε μήνυση κατα αγνώστου..τρέχα γύρευε.. Ένας Δήμος που το μόνο που τον νοιάζει είναι το φαίνεσθαι και όχι τα προβλήματα των δημοτών του..και αμα ψάξετε να βρείτε κανέναν απο τον Δήμο και τον βρείτε..να μου τρυπήσετε τη μύτη..εκτός και αν είναι για χορούς και πανηγύρια.. το αίσχος είναι λίγο..η αγέλη αυτη των σκύλων στην Αθηνών κυκλοφορεί απο τα Χριστούγεννα.. ΚΑΝΕΝΑΣ δε κάνει τίποτα..και όλα αυτά τα γράφω εγω που και σκυλί έχω και φιλόζωη είμαι, αλλά η ασφάλεια πάνω απ όλα.

  • Δηλαδή ο δήμος που ηταν τύπος και υπογραμμος απέναντι στα αδέσποτα έχει να αντιμετωπίσει την μάστιγα των, αχαριστων, αδέσποτων που οριακά επιβιώνουν στη πόλη. Αυτό δεν είναι μάστιγα είναι κατάντια για εναν δήμο που έχει ενα απο τα χειρότερα κυνοκομεια στην Ελλάδα. Μάστιγα κύριοι είναι οι ακρίδες όχι τα αδέσποτα ζώα. Αυτά είναι θύματα της αδιαφορίας και της σκληροτητας των ανθρώπων αλλά κυρίως του κράτους.

  • Αίσχος… Κρίμα για το παιδάκι. Ας μην υπάρξει άλλο θύμα. Τι να πούμε για την πόλη μας… Κατάντια. Πω, πω οι αρχές του τόπου μας… Αγανακτησμένος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *