Λαμία: Συνεχίζεται η κατάληψη στο 6ο λύκειο-Κλήθηκε ο εισαγγελέας όπως τόνισε ο διευθυντής!(εικόνες-video)

lamianow
By lamianow Add a Comment
1 Min Read

Για 2η συνεχόμενη μέρα συνεχίζεται η κατάληψη στο 6ο Λύκειο Λαμίας. Οι μαθητές διαμαρτύρονται, για την μετακίνηση τους  από το 6ο Γενικό Λύκειο στις εγκαταστάσεις του καινούργιου 5ου Γενικού Λυκείου Λαμίας.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο σχολείο δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί καμία απόφαση περί μετακίνησης ή κλεισίματος του σχολείου για αυτό επικρατεί αναβρασμός και στους κόλπους των καθηγητών οι οποίοι ζητούν να δημοσιοποιηθεί το έγγραφο το οποίο όλοι φαίνεται πως γνωρίζουν αλλά κανείς -εκ των υπευθύνων- δεν το κοινοποιεί.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Στο 6ο λύκειο βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης σύμβουλος της περιφερειακής διεύθυνσης εκπαίδευσης ο οποίος καθυσήχασε τους παρεβρισκόμενους ότι το σχολείο δεν πρόκειται να κλείσει και πως θα πρέπει να λήξει η κατάληψη.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο διευθυντής του σχολείου κ. Φύκας στο lamianow -στο παρακάτω βίντεο- κλήθηκε εισαγγελέας. Εν τέλει μετά από κινητοποίηση που υπήρξε από την δημοτική αρχή και την αντίπολιτευση που θωράκισαν την κίνηση των παιδιών δεν υπήρξε καμία εξέλιξη και η κατάληψη συνεχίζεται κανονικά (σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ).

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *