Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε στην Ηράκλεια κόντρα στο γηπεδούχο Νέο Κρίκελλο η ομάδα της Αταλάντης. Το λοκρικό συγκρότημα επιβλήθηκε με 0-3 σκοράροντας δύο γκολ στο πρώτο μέρος και ένα στην επανάληψη, παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Στυλίδα.

Η Αταλάντη μπήκε καλύτερα και στο 10΄ έκανε το 0-1. Ο Μπέκας έκανε το κόρνερ, έπιασε την κεφαλιά ο Καταραχιάς στο δεύτερο δοκάρι, απέκρουσε ο Μίχας, η μπάλα φτάνει στον Τζιβελέκη ο οποίος έκανε δεύτερη κεφαλιά, πάλι πάνω στο Μίχα -που έδιωξε προσωρινά-, με τον Τζιβελέκη στην επιστροφή να πλασάρει εύστοχα για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.
Στο 38΄ έγινε το 0-2 με πλασέ του Κλωτσοτήρα μετά από παράλληλη πάσα του Τζιβελέκη και καλή ενέργεια του Γκριτζάπη προηγουμένως.

Το τελικό 0-3 έγραψε ο Δημητρέλης στο 67΄ με κεφαλιά από κοντά μετά από σέντρα από δεξιά του Τζιβελέκη.
ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Γιάννης Αποστόλου): Μίχας, Μάνδαλος, Σαρρής, Ξηρομερίτης, Χαντζής, Καραγιάννης, Σκαρλάτος (75΄ Μπαλκούρας), Συγγούνης, Φωτόπουλος, Νάσιος, Καραπέτσας (25΄ Νεοφώτιστος λ.τρ.).
ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Ηλίας Μπακούμης): Τσίμας, Σταμούλης, Μπάρκας, Μπέκα, Καταραχιάς, Ταμάμης, Κλωτσοτήρας (68΄ Σακκάς), Τσιάμης, Δημητρέλης (78΄ Σωτηρίου), Γκριτζάπης, Τζιβελέκης (89΄ Μπαρτζουλιάνος)


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.