Η οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας ζητάει εξηγήσεις από τον Δήμαρχο Λαμιέων για τον Αλέκο Διαμαντάρα

lamianow
2 Min Read

Δελτίο Τύπου σχετικά με το αν θα πρέπει να παραμείνει στην θέση του αντιδημάρχου Λαμιέων ο Αλέξανδρος Διαμαντάρας, μετά την γνωστή υπόθεση των τελευταίων ημερών, εξέδωσε η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας, ζητώντας από τον δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη εξήγηση γιατί δεν έχει υπάρξει εξέλιξη… έκπτωσης του κ. Διαμαντάρα από το αξίωμα. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι αποκαλύψεις σε σχέση με το κώλυμα συμμετοχής του Αλέκου Διαμαντάρα ως υποψήφιου Προέδρου στις εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, λόγω της αμετάκλητης καταδίκης του για πλαστογραφία, δημιουργούν συγχρόνως τεράστια ερωτήματα για το ποιοι, και με ποιο τρόπο, διαχειρίζονται τις υποθέσεις του Λαμιώτικου λαού. 

Συγκεκριμένα από την εξέλιξη της υπόθεσης και την εν λόγω δικαστική απόφαση, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης είναι προφανώς εκτεθειμένος, αφού ο Αλέκος Διαμαντάρας είναι αποκλειστική του επιλογή για την θέση του Αντιδημάρχου.

Το αδίκημα για το οποίο καταδικάσθηκε αμετάκλητα ο Αλέκος Διαμαντάρας είναι ιδιαίτερα απαξιωτικό και βάσει του άρθρου 236 του N.3852/2010 (Καλλικράτης) προβλέπεται η αυτοδίκαιη έκπτωσή του από το αξίωμά του.

ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν τον Δήμαρχο Λαμιέων να μας εξηγήσει, πώς είναι δυνατόν ένας στενός του συνεργάτης και νυν Αντιδήμαρχος, να καταδικάζεται αμετάκλητα για πλαστογραφία και να παραμένει στην θέση του ως Αντιδήμαρχος και ως δημοτικός σύμβουλος.

Επιτροπή Αυτοδιοίκησης
Οργάνωσης Μελών Λαμίας
ΣΥΡΙΖΑ

Share This Article
3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *