Nomads: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

1 Min Read

Το χθεσινό επεισόδιο του Nomads ήταν άκρως εντυπωσιακό και ενδιαφέρον, με τις τρεις ομάδες να μονομαχούν σε δέκα αγωνίσματα, προκειμένου να αποφύγουν το συμβούλιο, στο οποίο θα έδιναν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Η ομάδα των Ωκεανών έφτασε τις δέκα νίκες με σχετική ευκολία και κέρδισε προσωρινά την ασυλία. Η συνέχεια έκρινε την ομάδα που οδηγήθηκε στο συμβούλιο προκειμένου να βγουν οι δυο υποψήφιοι και αυτή ήταν η ομάδα της Ζούγκλας.

Η Ειρήνη ως αρχηγός ψήφισε ως πρώτο υποψήφιο τον Παναγιώτη. Από την ψηφοφορία της ομάδας, ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Νατάσα Καλογρίδη. Ο Κωνσταντίνος Οροκλός, ο Λευτέρης Παρασκευάς ψήφισαν την Νατάσα Καλογρίδη. Η Νατάσα Καλογρίδη ψήφισε τον Λευτέρη Παρασκευά.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ψήφισε την Ειρήνη Ζάχου και έτσι η Νατάσα Καλογρίδη βγήκε υποψήφια.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *