Γαύρους γέμισε ο Ψαθόπυργος στην Πάτρα το μεσημέρι της Τρίτης. Τα ψάρια εμφανίσθηκαν σε αγέλη ξαφνικά ενώ υπερπήδησαν έξω από το νερό και βρέθηκαν εκτεθειμένα στην τσιμεντένια προβλήτα που βρίσκεται στο σημείο.
Όσοι είδαν τα ψάρια δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ με ότι είχαν εύκαιρο, από λεκάνες μέχρι απόχες, επιδόθηκαν στο «μάζεμα» του γαύρου.
Όσο για την αιτία που αυτό το περιστατικό συνέβη στο Ψαθόπυργο, πολίτες κάνουν λόγο πως τους γαύρους κυνηγούσαν κοπάδια μεγάλων ψαριών.
Φωτό: tempo24.gr
Πηγή: patrisnews.com

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.