Καινούργια περιπολικά και τεχνολογικό εξοπλισμό προτίθεται να δωρίσει στην Ελληνική Αστυνομία η οικογένεια Λεμπιδάκη σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την επιτυχημένη επιχείρησή της, που είχε ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη…
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η οικογένεια Λεμπιδάκη έχει ήδη έρθει σε επαφή με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και μετέφερε τις προθέσεις της.
Οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. ευχαρίστησαν την οικογένεια για την ευγενική της πρόθεση και συμφωνήθηκε να συναντηθούν εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος για να συζητήσουν το θέμα.
Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απελευθέρωση Λεμπιδάκη, πολλοί θεωρούσαν σίγουρη μια κίνηση ευχαριστίας από πλευράς της οικογένειας του επιχειρηματία.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.