Παναθηναϊκός: ΟΑΚΑ με διαρκείας μέχρι τέλος της σεζόν

1 Min Read

Στον Παναθηναϊκό σκέφτονται την έκδοση νέων καρτών διαρκείας για το υπόλοιπο της σεζόν κι αν υπάρχει ζήτηση να πάει η ομάδα στο ΟΑΚΑ, στο οποίο όλα δείχνουν ότι θα παίξει απέναντι στον ΟΣΦΠ.

-Advertisement-
fitcare

Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να εκδώσουν νέες κάρτες διάρκειας, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν τη συσπείρωση του κόσμου στα δύσκολα και να αποκομίσουν έσοδα που θα δώσουν λίγο… οξυγόνο στα ταμεία που ασφυκτιούν.

Η σκέψη που υπάρχει είναι πως αν η ζήτηση παρουσιαστεί αυξημένη και φτάσουν στα 20.000 διαρκείας, να μετακομίσει η ομάδα στο ΟΑΚΑ.

Πάντως το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ φαίνεται οριστικά πως θα γίνει στην Καλογρέζα, με τον Παναθηναϊκό να έχει ήδη αρχίσει επαφές τόσο με τους ανθρώπους του γηπέδου, όσο και με την ΑΕΚ και τη Λίγκα.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Οι “πράσινοι” θα ήθελαν να δουν ένα γεμάτο ΟΑΚΑ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που θα έφερνε πολλά έσοδα και ανάσες στα ταμεία της ΠΑΕ.

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *