«Μπαρούτι» ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη νέα γκέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά την ήττα από τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ήταν εμφανώς οργισμένος και πικραμένος από το νέο κακό αποτέλεσμα της ομάδας του και λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης κατέβηκε στα αποδυτήρια για περίπου δέκα λεπτά.
Ο κ. Μαρινάκης φέρεται να συνομίλησε μόνο με κάποιους συνεργάτες του και δεν είπε κάτι στους παίκτες, αφού εκείνο που μεταφέρθηκε είναι πως υπάρχουν οι αρμόδιοι για να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.