Συμβασιούχοι μπούκαραν σε συνεδρίαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου

1 Min Read

Μέλη του Συλλόγου μπήκαν στην αίθουσα, όπου διεξάγεται η διημερίδα του Ελεγκτικού Συνεδρίου για θέματα δημοσιονομικής διαχείρισης των ΟΤΑ και ανήρτησαν πανό. Μάλιστα, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Σοφία Εξαδακτύλου έκανε παρέμβαση, ενώ κάτω από αποδοκιμασίες μίλησε και η πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ανδρονίκη Θεοτοκάτου.

-Advertisement-
fitcare

hlszdxlg

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ και δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ανάφερε από το βήμα «Εμείς πληρώνουμε». Τότε οι εργαζόμενοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, υποστηρίζοντας ότι είναι απλήρωτοι από τον Ιούλιο.

Στη συνέχεια αποχώρησαν από την αίθουσα και παραμένουν στον αύλειο χώρο του ξενοδοχείου. Σημειώνεται πως έχουν προχωρήσει σε στάση εργασίας από τις 9 το πρωί έως τη λήξη της πρώτης βάρδιας.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

53at02f8w3lwzfrkonety6jti99ysgxsh91rbdt0cgefy2hg

πηγή thestival

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *