Σε κλειστή φυλακή πρόκειται να μεταχθούν άμεσα οι δύο κρατούμενοι που απέδρασαν την περασμένη Πέμπτη.
Οι δύο Τούρκοι υπήκοοι κρατούνταν στην Αγροτική Φυλακή Κασσάνδρας και συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, στις Φέρρες Έβρου.
Σημειώνεται πως οι εν λόγω άνδρες είχαν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 10 ετών έκαστος, για παράνομη μεταφορά πολιτών τρίτων χωρών στην Ελλάδα. Είχαν μεταφερθεί στις φυλακές Κασσάνδρας από τη Χίο. Ο 24χρονος τον Μάρτιο του 2017, ενώ ο 33χρονος τον περασμένο Ιούλιο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.