Ηράκλειο: «Έχασε» τα δάχτυλά του από τροχαίο – Ακρωτηριάστηκε 18χρονος

1 Min Read

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Τυμπακίου, στο Ηράκλειο με τραυματία έναν 18χρονο δικυκλιστή.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Ο 18χρονος οδηγός της μηχανής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι τώρα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης, ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα και στα κάτω άκρα.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Έχασε τα δάχτυλά του…

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος οδηγός υπέστη ακρωτηριασμό των δαχτύλων του ενός ποδιού του.

Θρήνος για τον Γιώργο

Την ίδια ώρα συγκλονισμένη παραμένει η Κρήτη από τον χαμό του Γιώργου Ψαθογιαννάκη ο οποίος έκανε το Σάββατο “βουτιά” θανάτου με το αυτοκίνητο του σε γκρεμό, βάθους 30 μέτρων. Ο 28χρονος επέστρεφε από βάφτιση.

Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι στο Ακρωτήρι Χανίων…

πηγή: cretapost

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *