Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τη μητέρα του με πολύ τρυφερά λόγια.
Πώς το ανακοίνωσες στη μητέρα σου για το Survivor;
Της το είπα και μου απάντησε: «Καλά, σε αυτό που διαφημίζουν στην τηλεόραση με το ελικόπτερο θα πας; Είσαι τρελός; Θα έχει φίδια εκεί».
Κλασσική Ελληνίδα μάνα. Σε πιέζει να παντρευτείς;
Σίγουρα θέλει να δει εγγονάκια, αλλά δεν με πιέζει γιατί ξέρει ότι δεν δέχομαι τέτοιου είδους πιέσεις!
Μαμάκιας είσαι καθόλου;
Την αγαπώ τη μάνα μου. Τώρα αν αυτό λέγεται μαμάκιας, τι να σου πω; Σίγουρα η μάνα μου είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.