Σπουδαία εμφάνιση στα προκριματικά των 400μ. του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου του Λονδίνου πραγματοποίησε η Ειρήνη Βασιλείου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στη δεύτερη θέση της πρώτης προκριματικής σειράς με χρόνο 52.61 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του αγωνίσματος, που θα γίνουν αύριο (7/8, 22:55).
Την πρώτη θέση με 52.44 πήρε η Αμερικανίδα, Άλισον Φίλιξ, η οποία είναι και κάτοχος του τίτλου από το 2015 στο Πεκίνο. Τον καλύτερο χρόνο των προκριματικών έκανε η Σάλβα Έιντ Νάσερ από το Μπαχρέιν, τερματίζοντας σε 50.57 στην τέταρτη σειρά.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.