Βελτιωμένος και νικητής ο ΠΑΣ στο Περιστέρι! (εικόνες)

lamianow
By lamianow Add a Comment
2 Min Read

To 4o φιλικό παιχνίδι της έδωσε σήμερα το απόγευμα στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Λαμία απέναντι στον Ατρόμητο. Το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ στο κατά τεκμήριο καλύτερο φιλικό του ως τώρα πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 1-2. 

Οι γηπεδούχοι, στο πρώτο τους φιλικό μπροστά στον κόσμο τους δεν κατάφεραν να τον αφήσουν ικανοποιημένο, με τον Νταμίρ Κάναντι ωστόσο να συνεχίζει τις δοκιμές.

Στο 20′, η Λαμία έχασε πέναλτι, με τον Μίρκοβιτς να αποκρούει την προσπάθεια του Καραγιάννη και στο 34′, κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Βουό μετά από εκτέλεση κόρνερ νίκησε τον Σέρβο κίπερ για το 0-1. Οι γηπεδούχοι είχαν πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να το εκμεταλλευτεί και να έχει ακόμα μια ευκαιρία λίγο αργότερα, με την μπάλα όμως να σταματά στο δοκάρι από προσπάθεια του Μιχάλη Φράγκου.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Ατρόμητος πάτησε καλύτερα στο γήπεδο και στο 56′  ο Βασιλείου έκανε το 1-1 με πανέμορφο πλασέ έξω από την περιοχή.

Ο Τεννές έκανε και πάλι αρκετές αλλαγές στο Β’ ημίχρονο αλλά παρά ταύτα η Λαμία στο 78′ πήρε την φιλική αυτή νίκη. Ο Ακόστα ήταν αυτός που μπόρεσε να βρει δίχτυα και να γράψει το 1-2. Ο Ατρόμητος, είχε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά στο 86′ ο Μανούσος είδε το σουτ που έκανε να σταματά στο δοκάρι και το 1-2 να μένει μέχρι τέλους.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζησαΐας, Μάντσον, Κατράνης, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ούμπιντες, Βασιλείου, Ντάουντα, Μανούσος.

Έπαιξαν και οι: Λαζαρίδης, Ντιγκινί.

ΠΑΣ Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Πόντλογκαρ, Όμο, Βoυό, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Καραγιάννης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Φράγκος.

Έπαιξαν και οι: Πίτκας, Ασίγκμπα, Ακόστα, Τσούκαλος, Κουτρομάνος, Παπαργυρίου, Τσέλιος, Μανιάς, Μπουλούλης, Πατσαρούχας.

Οι τελευταίες εικόνες από την σελίδα του Ατρόμητου στο facebook!

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *