Εκτακτο Δ.Σ ζητούν οι επικεφαλής των παρατάξεων για τα σκουπίδια

Λίλιαν Χαχοπούλου
1 Min Read

Τη σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου για την ερχόμενη Παρασκευή ζητούν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Λαμίας για το θέμα των σκουπιδιών.

Πρόκειται για μία ύστατη προσπάθεια ανάλυσης του θέματος και ενημέρωσης όλων των εμπλεκόμενων αλλά και των πολιτών για το θέμα της ιδιωτικοποίησης της αποκομιδής των σκουπιδιών. Αν η προσπάθεια αποριφθεί από τη δημοτική αρχή το επόμενο βήμα θα είναι η προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ταχθεί υπερ των συμβασιούχων και αντιδρά στην παραχώρηση σε ιδιώτη που αποφασίστηκε  με ισχνή πλειοψηφία στην τελευταία επεισοδιακή συνεδρίαση του Δ.Σ.

Το θέμα συζήτηθηκε χθες και στην οικονομική επιτροπή του δήμου, ενώ οι επικεφαλής των παρατάξεων έχουν ήδη αποφασίσει και καταλήξει ακόμη και στο κείμενο της προσφυγής προς την Αποκεντρωμένη. Να θυμίσουμε ακόμη ότι το “θέμα των σκουπιδιών” απασχόλησε και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην πρόσφατη επισκεψή του στη Λαμία, αφού ενημερώθηκε από εκπροσώπους των συμβασιούχων που πραγματοποίησαν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπό την “επιτήρηση” των ΜΑΤ.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *