Ό,τι έβρισκε έκλεβε ένας νεαρός και ιδιαίτερα… γρήγορος Έλληνας που έδρασε στη Ρόδο από αργά τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής ως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Στο διάστημα αυτό, διέπραξε τρεις κλοπές.
Αρχικά έκλεψε ένα ποδήλατο και στη συνέχεια, αφού άρπαξε το κινητό μιας 19χρονης Ιταλίδας τουρίστριας, έκλεψε και το Ι.Χ. φορτηγό ενός 50χρονου. Όμως, λίγο πριν εκπνεύσει το αυτόφωρο, ο 26χρονος δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι εξιχνίασαν τις κλοπές, τον ταυτοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.
Μόνο το ποδήλατο δεν βρέθηκε όταν συνελήφθη ο νεαρός, π οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία του άσκησε δίωξη, όρισε τακτική δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο. Το φορτηγό και το κινητό βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.