Το όνειρο δε σταματά εδώ, τώρα ξεκινάει – Ήττα από τις πανίσχυρες Γαλλίδες στον ημιτελικό

1 Min Read

Αυτή η εθνική ομάδα πέτυχε το ακατόρθωτο. Με σκληρή δουλειά τα κορίτσια μας κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τις «4» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, και έκαναν τους πάντες να παραμιλούν με την αχαλίνωτη προς την κορυφή πορεία τους.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τι και εάν χάσαμε από τη Γαλλίαμε 77-55. Τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά αποτελούν μια χρυσή παρακαταθήκη για το μέλλον του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ. Η ήττα στα σημεία από τις πανίσχυρες Γαλλίδες μπορεί να στοίχισε και να πόνεσε, αλλά η εθνική μας έχει πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο, με την ξέφρενή πορεία της. Σήμερα διεκδικεί το χάλκινο. Ο αγώνας σε όλη τηδιάρκεια του πήγαινε πόντο πόντο με τις Γαλλίδες να προηγούνται αλλά να νιώθουν την ανάσα των Ελληνίδων παικτριών έντονα.

Δεν κατάφεραν να ξεφύγουν σε κανένα σημείο του αγώνα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως επήλθε η πλήρης κατάρρευση για την Εθνική μας. Οι δυνάμεις της, την πρόδωσαν ενώ απανωτά λάθη έδωσαν την ευκαιρία στις τρικολόρ να ξεφύγουν και να πετύχουν μια άνετη νίκη.

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *