Εκτός κινδύνου ο 35χρονος Λαμιώτης που μαχαίρωσαν οι τρομοκράτες (pics-video)

lamianow
2 Min Read

Οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν επισήμως στην ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο ότι μεταξύ των τραυματιών της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης υπάρχει ένας Έλληνας. Ο λόγος για τον 35χρονο Λαμιώτη Αntonio Φίλη ο οποίος είναι μισός Έλληνας μισός Ιταλός μιας και η μητέρα του είναι Ιταλίδα. Ο Antonio είναι εγγονός του διατελέσαντος δημάρχου Λαμιέων, Αντώνιου Φίλη

Ο 35χρονος βρίσκεται στην Αγγλία από το 2011. Έχει σπουδάσει Γεωπόνος – Τεχνολόγος τροφίμων και εργάζεται σε μια εταιρεία στο Λονδίνο.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τον τρομοκράτη όταν ήταν πολύ κοντά στον Αntonio, ο οποίος τον είδε να πέφτει νεκρό μπροστά του.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Η ενημέρωση αναφέρει ότι ο τραυματίας, ο οποίος φέρει τραύμα από μαχαίρι, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και ότι είναι εκτός κινδύνου. Οπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο, Αλέξης Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε στον Γιώργο Παπαδάκη,ο άνδρας έχει μαχαιρωθεί στο συκώτι, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Πρεσβίας στο… από Enikos_gr

«Οι Βρετανικές αρχές μας ενημέρωσαν ότι ένας Έλληνας βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών της επίθεσης. Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Η Ελληνική Πρεσβεία βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του» αναφέρει χθεσινή ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας.
O Λαμιώτης εντοπίστηκε από ένα video ντοκουμέντο που ανέβηκε στο internet και στο site της εφημερίδας Sun. Ακούγεται στο video να λέει “έχει αστυνομία κοντά, κάποιος με χτύπησε κι έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει”.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *