Λυγαριά Λαμίας: 43χρονος μαχαίρωσε ηλικιωμένους!

lamianow
By lamianow Add a Comment
1 Min Read

Ένα άγριο περιστατικό είχαμε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή της Λυγαριάς Λαμίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ρεπορτάζ ένας 43χρονος μαχαίρωσε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων -άνδρα και γυναίκα -70 και 63 ετών αντιστοίχως.

Άμεσα οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ η γυναίκα είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα νεότερα ο 43χρονος “διανυκτέρευσε” σε ταβέρνα του χωριού και ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ. Μόλις συνήλθε πήγε στο φούρνο όπου προκάλεσε χαμό. Στην πορεία κατευθύνθηκε στο σπίτι του αλλά για άγνωστο λόγο πέρασε από το σπίτι των γειτόνων του και τραυμάτισε το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Σύμφωνα με τα όσα τονίζει αυτόπτης μάρτυρας δράστης και θύματα συζήτησαν για λίγο και στην συνέχεια ο 43χρονος μπήκε στο σπίτι τους και τους μαχαίρωσε. Μάλιστα προφανώς δεν αντιλήφθηκε το τι είχε κάνει και πήγε στο καφενείο και πήρε καφέ. Όταν άκουσε τις σειρήνες των αστυνομικών οχημάτων το έσκασε και κρύφτηκε σε ένα ποιμνιοστάσιο, λίγο έξω από το χωριό. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *