• ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    • ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • TOP STORIES
    • LAMIA POLIS 87.7
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
    • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΦΘΙΩΤΙΔΑ
    • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
    • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
    • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
    • ADVERTORIAL SECTION
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • Ποιοι Είμαστε
    • Όροι Χρήσης
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
LamiaNow
  • LAMIA POLIS 87.7
Font ResizerAa
LamiaNowLamiaNow
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΠΟΡ
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Follow US
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Δημοσίευμα του “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” για σκάνδαλο στο Νοσοκομείο Λαμίας! Διώκουν γιατρό που κατήγγειλε παρατυπίες [έγγραφα]

LamiaNow News
LamiaNow News
ΑπόLamiaNow News
Follow:
Published: 25/04/2019, 16:59
9 Σχόλια
Share
SHARE

Δημοσίευμα του protothema.gr κάνει λόγο για σκάνδαλο στο Νοσοκομείο Λαμίας! Όπως αναφέρει με τα σχετικά έγγραφα που παρουσιάζει διώκουν γιατρό που κατήγγειλε παρατυπίες.

Διαβάστε σχετικά

“Είναι Ιανουάριος του 2019 όταν η κοινή γνώμη συγκλονίζεται από τον θάνατο της 14χρονης Ιωάννα Κουτσοπάνου, ενός παιδιού που μπαίνει στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας (ΓΝΛ) για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας παρότι η ίδια είχε ρήξη στομάχου. Το παιδί πεθαίνει από περιτονίτιδα.

Λίγο αργότερα γίνεται γνωστός ο θάνατος ενός ακόμη παιδιού, του 9χρονου Δημήτρη Κατσαούνου, που είχε μεταφερθεί το βράδυ της 22ας Ιουλίου του 2017 στο ίδιο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά για να καταλήξει τέσσερις ημέρες αργότερα από πολυοργανική ανεπάρκεια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Οι ειδικοί κάνουν λόγο για προδιαγεγραμμένα εγκλήματα, η πληροφορία ότι κάποιοι γιατροί είχαν καταγγείλει από τον Αύγουστο του 2016 πως στο ΓΝΛ κινδυνεύουν ζωές βλέπει το φως της δημοσιότητας, οι γνωρίζοντες μιλούν για τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και λειτουργίας του εν λόγω νοσοκομείου, οι γονείς καταθέτουν μηνύσεις, οι υπεύθυνοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, ο δρόμος της δικαίωσης είναι μακρύς.

Την ίδια περίοδο περίπου, παράλληλα με τα δύο μεγάλα αυτά «εγκλήματα» συντελείται ακόμη ένα, μικρότερο μεν σε διάσταση, ενδεικτικό δε της σαθρότητας που όπως υποστηρίζεται από πολλούς πλήττει σε μεγάλο βαθμό το ΓΝΛ. Ένα «έγκλημα» που φέρνει σήμερα στο φως το protothema.gr.

Στις αρχές του 2018 μία γιατρός, η κυρία Θεώνη Αγγελοπούλου, που υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας (ΓΝΛ) ως επιμελήτρια Α’ της οδοντιατρικής κλινικής, προάγεται στη θέση της διευθύντριας. Λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων της πέφτει στην αντίληψή της ότι ο συντονιστής διευθυντής της οδοντιατρικής, υπογράφει σημαντικά έγγραφα όπως προμήθειες της κλινικής, παρότι ο διορισμός του είχε ακυρωθεί με δικαστική απόφαση από το 2014. Μία απόφαση που στην πράξη δεν εφαρμόστηκε ποτέ από τη διοικητική αρχή του εν λόγω νοσοκομείου, αν και γνώριζε την ύπαρξή της από την στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα!

Lamia-skandalo-tria

Η κυρία Αγγελοπούλου απευθύνεται στην διοίκηση του νοσοκομείου η οποία αρνείται να της απαντήσει, η συνεχής επιμονή της πάνω στο θέμα προκαλεί γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας του ΓΝΛ, ο συντονιστής διευθυντής επιστρέφει στη νόμιμη θέση του στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, ο πόλεμος στο πρόσωπό της έχει μόλις ξεκινήσει…

«Μέχρι να επιστρέψει ο συντονιστής διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης φρόντισε να καταθέσει σε συνεννόηση με τον υποδιοικητή Ανδρέα Κολοκυθά, αναφορές σε βάρος της κυρίας Αγγελοπούλου για δήθεν αργοπορία στην προσέλευσή της και άλλες ασυναρτησίες για τις οποίες ασφαλώς δεν υπήρχε κανένα στοιχείο. Υπήρχαν μάλιστα στοιχεία για τα ακριβώς αντίθετα, τα οποία η γιατρός προσκόμισε στη διοίκηση, χωρίς βέβαια να ληφθούν καν υπόψιν», λέει η δικηγόρος της γιατρού, Νίκη – Λίνα Αγγελοπούλου και συνεχίζει: «Έκτοτε, ο υποδιοικητής συνέτασσε έγγραφα με παρατηρήσεις εις βάρος της γιατρού κάνοντας λόγο για αναφορές που κατατέθηκαν εις βάρος της και για “στοιχεία”, γενικά και αόριστα χωρίς να αναφέρει τίποτα συγκεκριμένο. Η πελάτισσά μου, εμφανώς θορυβημένη ζήτησε επανειλημμένως να δει τον διοικητή Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη και τον υποδιοικητή, αίτημα που της το αρνούνταν αμφότεροι. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μηνύματα στο messenger που ήρθαν στα χέρια της πελάτισσας μου σε ανώνυμο φάκελο, ο συντονιστής διευθυντής με τον υποδιοικητή είχαν “ψιλή κουβεντούλα” στην οποία ο υποδιοικητής λέει ρητά ότι αποφεύγει την Αγγελοπούλου με φράσεις του στυλ: “Την απέφυγα με την πρόφαση ότι είχαμε σύσκεψη”. Από το περιεχόμενο των μηνυμάτων προκύπτει άμεσα η στενή σχέση των δύο ανδρών και η διάθεση να την πολεμήσουν γιατί τους χάλασε ίσως τη “συνεργασία”;»

 

«Αποφασίζω και διατάζω»

Στις 29 Μαρτίου του 2018 ο υποδιοικητής κάνει αυτή τη φορά έγγραφη επίπληξη στην Αγγελοπούλου για μη εξυπηρέτηση ασθενών και αδικαιολόγητη αποχή από την υπηρεσία της.

Στις 4 Απριλίου η γιατρός Αγγελοπούλου καταθέτει αίτηση στον υποδιοικητή προκειμένου να λάβει γνώση των πληροφοριών και των στοιχείων που όπως εκείνος υποστήριζε είχε στη διάθεσή του εις βάρος της. Όπως σημειώνει η δικηγόρος της: «Η αίτηση αυτή όχι μόνο δεν απαντήθηκε αλλά αντιθέτως, ο υποδιοικητής δήλωσε ευθαρσώς τόσο στην ίδια όσο και σε μένα ότι “Δεν υποχρεούμαι να σας χορηγήσω κανένα στοιχείο”. Μάλιστα ο κύριος υποδιοικητής, είπε στην Θεώνη ότι πρέπει να αισθάνομαι τυχερή που δε με κατήγγειλε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου επειδή τον ενόχλησα με τηλεφώνημα στο κινητό του (!), καθώς δεν απαντούσε κανείς από τη Διοίκηση όταν καλούσα στο σταθερό».

Στις 24 Απριλίου του 2018 η Αγγελοπούλου επανέρχεται με δεύτερη αίτηση προς τη διεύθυνση του νοσοκομείου. Αυτή τη φορά λαμβάνει την απάντηση ότι «Δεν έχει υποβληθεί καμία αναφορά από πολίτη». Τότε ζητάει να λάβει τα στοιχεία και τις αναφορές που όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ο πρώην συντονιστής διευθυντής είχε κάνει εις βάρος της. Καμία απάντηση.

Στις 30 Απριλίου του 2018 καταθέτει και τρίτη αίτηση στον Διοικητή του ΓΝΛ, Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη για τη λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων.

Για ακόμη μία φορά δεν λαμβάνει καμία απάντηση: «Κατόπιν αυτής της άρνησης και αφού είχε εξαντλήσει όλα τα στάδια αιτήσεων στη διοίκηση, η πελάτης μου, προσφεύγει στις 29 Μαΐου του 2018 στον εισαγγελέα ζητώντας να δοθεί εισαγγελική εντολή προκειμένου να λάβει τα συγκεκριμένα έγγραφα.», λέει η δικηγόρος της και συνεχίζει: «Στις 26 Ιουνίου του 2018 και χωρίς να έχει λάβει κανένα έγγραφο ακόμα, η Αγγελοπούλου έλαβε κλήση να απολογηθεί γιατί “υπερέβη την ιεραρχία και προσέφυγε στον εισαγγελέα” και γιατί όψιμα μετά χρόνια υποδειγματικής υπηρεσίας “απουσιάζει αδικαιολόγητα και δεν εξυπηρετεί τους ασθενείς”». Υποβάλαμε ένσταση και στις 22 Μαρτίου 2019 ενημερωθήκαμε με κλήση ότι η δικάσιμος είχε οριστεί για τις 29 Μαρτίου του 2019. Εγώ, εκείνη την ημέρα είχα δικαστήριο στην Αθήνα το οποίο δεν μπορούσε να αναβληθεί καθώς εκπροσωπούσα τον Οργανισμό στον οποίον είμαι έμμισθη δικηγόρος. Κατέθεσα εγγράφως αίτηση στο πειθαρχικό συμβούλιο του οποίου προΐσταται ο κ. Νέστορας Αντωνίου, διοικητής 5ης ΥΠΕ, διορισμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ, για να χορηγηθεί αναβολή λόγω κωλύματος του δικηγόρου με όλα τα έγγραφα δικαιολογητικά. Το αποτέλεσμα; Για πρώτη φορά στα χρονικά διοικητικό όργανο αρνήθηκε την ημέρα της δικασίμου να αναβάλει χωρίς μάλιστα καμία αιτιολογία και ερημοδίκασε την πελάτισσά μου απορρίπτοντας φυσικά την ένστασή της χωρίς καμία απολύτως αιτιολογία. Όταν τηλεφώνησα στον κ. Αντωνίου να τον ρωτήσω το λόγο απόρριψης της αναβολής μου έκλεισε, κατά την προσφιλή τους τακτική, το τηλέφωνο. Επίσης είναι αξιοσημείωτο πως όταν κάλεσα την κυρία Αργυρώ Πετσίτη, που εκείνη την ημέρα συμμετείχε ως αναπληρωματικό μέλος στη συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, μου είπε πως δεν γνώριζε καθόλου το θέμα της Αγγελοπούλου, δεν το είχε διαβάσει πριν τη συνεδρίαση αλλά ψήφισε υπέρ της απόρριψης της ένστασης.

 

»Είναι προφανές ότι η Διοίκηση γνώριζε ότι με την απόρριψη της ένστασης της Αγγελοπούλου, της φόρτωνε μία πειθαρχική ποινή στο φάκελό της, η οποία θα την εμποδίσει να θέσει υποψηφιότητα για υπεύθυνη του Τμήματός της, καθώς θα αποτελεί, επιβαρυντικό στοιχείο για την εξέλιξή της. Μάλιστα αυτή η ποινή δεν προσβάλλεται δικαστικά και δεν ακυρώνεται παρά μόνο, διαγράφεται μετά την πάροδο 3 ετών. Για το λόγο αυτό ετοιμάζονται νομικές ενέργειες ενώπιον των αρμόδιων αστικών και ποινικών δικαστηρίων. Είναι βέβαιο ότι η όλη πολεμική είχε και έχει απολύτως κομματική χροιά καθώς η Αγγελοπούλου και είχε πολιτευθεί κατά το παρελθόν στην τοπική αυτοδιοίκηση σε αντίπαλο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ . Μιλάμε για απαράδεκτες πρακτικές του τύπου “Αποφασίζω και διατάζω”, με απόλυτη παράβαση νόμου μέσα σε έναν ιερό χώρο όπως αυτός του νοσοκομείου αλλά και της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας».

πηγη-protothema.gr

TAGGED:ΛαμίαΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑΦΘΙΩΤΙΔΑ
Share This Article
Email Copy Link Print
Previous Article Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Πρωταθλητές οι Πειραιώτες στην Κ17! – video
Next Article Ραγδαίες εξελίξεις: Και τρίτο πτώμα υπέδειξε ο serial killer
9 Σχόλια
  • Avatar of Ο/Η Ανώνυμος λέει:
    25/04/2019, 12:15 στις 25/04/2019, 12:15

    Νοσοκομείο Λαμίας και αριστεροί,το ίδιο μαγαζί!

    Απάντηση
  • Avatar of Μιχάλης Ο/Η Μιχάλης λέει:
    25/04/2019, 12:28 στις 25/04/2019, 12:28

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ ΦΑΒΑ. ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ[ΚΑΜΜΕΝΟΣ].

    Απάντηση
  • Avatar of Ευα Ο/Η Ευα λέει:
    25/04/2019, 14:30 στις 25/04/2019, 14:30

    Και ο υποδιοικητής οδοντίατρος θέλει να θεωρείται

    Απάντηση
  • Avatar of Ευα Ο/Η Ευα λέει:
    25/04/2019, 14:32 στις 25/04/2019, 14:32

    Η Ιωάννα χειρουργηθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας.διορθώστε το στο άρθρο.εδώ απλώς περίμεναν 10 ώρες χωρίς εξετάσεις.

    Απάντηση
  • Avatar of Ο/Η Ανώνυμος λέει:
    25/04/2019, 14:45 στις 25/04/2019, 14:45

    Ο συγκεκριμένος Διοικητής έχει παρουσιάσει σπουδαίο έργο μέχρι τώρα. Ας μην μηδενίζουμε και ας μην καταδικάζουμε έναν άνθρωπο μόνο και μόνο από ένα δημοσίευμα μιας όχι και ιδιαίτερα σοβαρής και αντικειμενικής ιστοσελίδας, κατά τη γνώμη μου.

    Απάντηση
  • Avatar of Ο/Η Ανώνυμος λέει:
    25/04/2019, 15:32 στις 25/04/2019, 15:32

    Είδαμε το σπουδαίο έργο του διοικητή,για αυτό είναι έτσι το νοσοκομείο.Τα ξέρω αυτά, είχα έναν γνωστό μου εκεί και είδα πως είναι.Ο άνθρωπος ήταν σοβαρά και δεν πήγαινε κανείς να τον κοιτάξει, ήταν σε ένα κρεβάτι και δεν ενδιαφερόταν κανείς για αυτόν, ούτε οι γιατροί,ούτε οι νοσοκόμοι,ούτε κανείς άλλος.Μάλιστα,ένας νοσηλευτής ειρωνεύονταν κιόλας.
    Κανονικά,αν κάποιος είναι άρρωστος και θέλει εγχείρηση ή οποία δεν μπορεί να γίνει στο νοσοκομείο Λαμίας,τον εξετάζεις και τον στέλνεις κατευθείαν σε άλλο νοσοκομείο,δεν περιμένεις δέκα ώρες.Φταίνε και οι δικοί μας στην Λαμία εκτός από αυτούς στην Λάρισα για το τραγικό περιστατικό του θανάτου της Ιωάννας.

    Απάντηση
  • Avatar of Ο/Η Ανώνυμος λέει:
    25/04/2019, 16:05 στις 25/04/2019, 16:05

    Τα τοπικά σαηνια των 50 ε δεν ήξεραν?δεν άκουσαν? Χαζοί είναι να μιλησουν

    Απάντηση
  • Avatar of Ο/Η Ανώνυμος λέει:
    25/04/2019, 16:16 στις 25/04/2019, 16:16

    Θα βγώ εκτός θέματος, αλλά και οι ΑΝΕΛ με τον σύριζα συνεργάστηκαν και έκαναν συγκυβέρνηση,παρόλο που παριστάναν τους πατριώτες.Όσο για το ‘αναξιόπιστο’ πρώτο θέμα,υπάρχουν και κυβερνητικές εφημερίδες που λένε ό,τι θέλει η κυβέρνηση για όσους δεν θέλουν πρώτο θέμα.

    Απάντηση
  • Avatar of Ανακριβειες Ο/Η Ανακριβειες λέει:
    26/04/2019, 11:30 στις 26/04/2019, 11:30

    ¨Οποιος την άκουσε στον ΦΜ1 κατάλαβε τι είπε…; στην αρχη ελεγε ότι δεν υπάρχει σκανδαλο στις προμήθειες (ενώ στο ρεπορτάζ άλλα λέει), μετά ότι την νοιαζει να μην υπαρχει κακοδιοικηση και στο τελος το εσκασε το μυστικό…. Θελει την υπευθυνοτητα για το ένα αδερφι που ποτέ δεν δουλεύει και για το άλλο ψήφο που κατεβαίνει με τον Γκλέτσο…
    Τελικά σε κάθε δήλωση της λέει και άλλα

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

LAMIANOW LIVE
--:--
26/06/2026
7ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Εικόνες καταστροφής σε σπίτια και επιχειρήσεις στο Ηράκλειο μετά τη φωτιά σε αποθήκη ξυλείας
7ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Σημαντική απόφαση από την ΔΟΕ: Θα δώσει από 10.000 δολάρια σε κάθε αθλητή που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες
8ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Επιστράφηκαν αντικείμενα Ελλήνων θυμάτων ναζισμού στις οικογένειές τους, 81 χρόνια μετά
8ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Δολοφονία 15χρονου στην Καλλιθέα: Ο καυγάς που κατέληξε στο έγκλημα, επτά συλλήψεις
8ω 📰 ΑΡΘΡΟ
«AI bots» παριστάνουν τη Google για να εξαπατήσουν επιχειρήσεις στη Λαμία – Καμπανάκι κινδύνου από τον Εμπορικό Σύλλογο
8ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Λαμία: Στο Πειθαρχικό έξι εκπαιδευτικοί για την αποχή από την αξιολόγηση – «Άσκησαν συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα»
8ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Οι αριστούχοι των Πανελλαδικών μιλούν για την επιτυχία τους και τα όνειρα που ακολουθούν: «Δικαιώνονται οι κόποι και οι προσπάθειες πολλών χρόνων»
8ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Παζάρι Λαμίας: Πέρυσι έφερε κέρδος 35.000 ευρώ – Φέτος στόχος ακόμη καλύτερη διοργάνωση / Γ. Ζήσιμος : «Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης» (Aud)
9ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Νέοι μόνιμοι εργαζόμενοι στο Δήμο Καμένων Βούρλων
9ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Έργο προστασίας για την ανάπλαση της παραλίας και της πλατείας Ηρώων της Ερέτριας
9ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Γ. Σαρακιώτης στη Βουλή: «Υποχρηματοδότηση Ο.Τ.Α. και νέα τέλη στους πολίτες - Επιπλέον βάρη αντί για στήριξη»
9ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Λέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: «Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 2 εκατομμύρια τόνους δυναμίτιδας ή 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα»
9ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Βασίλης Τερλέγκας: Κι άλλοι συνάδελφοι μιλούν για την πίστη τους στον Θεό, αλλά εγώ χλευάστηκα
9ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Τραμπ για F-35 στην Τουρκία: «Θα κάνω κάτι που θα κάνει την Άγκυρα πολύ χαρούμενη»
10ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Συγκλονίζει ο Λούκας Τρέχο: Αγνοούνται η σύζυγος και τα δύο παιδιά του άλλοτε παίκτη του Ατρομήτου μετά τον διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα
10ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Γιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη έσωσαν 55χρονο που υπέστη αλλεργικό σοκ από τσίμπημα μέλισσας
10ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Τσίπρας : «Ευπρόσδεκτοι στο νέο κόμμα όσοι παραιτηθούν από τη Βουλή – Στόχος μου να κυβερνήσω»
10ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Ο Δημήτρης Αβραμοπουλος ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης 
10ω 📰 ΑΡΘΡΟ
Η αμοιβή για τον «επικηρυγμένο» λαγοκέφαλο ανεβαίνει στα 5,33 ευρώ το κιλό – Όλα τα μέτρα στήριξης για τους ψαράδες
10ω 📰 ΑΡΘΡΟ
ΑΕΚ: Η υπόσχεση της ΤΣΣΚΑ στον Μπαρίνοφ κι η απόκτηση του… αντικαταστάτη του
1Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Λαμίας αποχαιρετά τη Δέσποινα ΧαλτούπηΛαμία: Θλίψη στην ορειβατική κοινότητα – Έφυγε από τη ζωή η Δέσποινα Χαλτούπη2Photo 1782304450081Θανατηφόρο τροχαίο μετά τις Θερμοπύλες – Νεκρός οδηγός ΙΧ μετά από σύγκρουση με φορτηγό συνεργείου / Φωτό, Βίντεο3santikai maketa1Σαντικάι, Κουλκουβίνη και Manoukian χάρισαν μια μοναδική βραδιά στους Λαμιώτες που κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης – Φώτο, Βίντεο445ce2479 5896 4890 8391 fd2712c0b4b2Στερεά Ελλάδα: Ποιοι αυτοδιοικητικοί ετοιμάζονται για τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ – “Γαλάζια στρατολόγηση” αντιπεριφερειαρχών και δημάρχων5parkakiΈνα μικρό ξεχασμένο πάρκο στο κέντρο της Λαμίας που αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία – το αίτημα μιας συμπολίτισσας μας6Ο Κώστας Χουλιάρας στο Ουζερί - Ψησταριά Χουλιάρας στη Σμύρνης 23 της ΛαμίαςΚώστας Χουλιάρας: Από τα Κάτω Πετράλωνα Ευρυτανίας στη Σμύρνης 23 της Λαμίας, εκεί όπου το Ουζερί – Ψησταριά «Χουλιάρας» έγινε σημείο αναφοράς7Κάμερες επιτήρησης με τεχνητή νοημοσύνη για την πρόληψη πυρκαγιών στον Δήμο ΛαμιέωνΜετά το Drone ο δήμος Λαμιέων βάζει κάμερες με τεχνητή νοημοσύνη για τις πυρκαγιές – 7200 δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων / Βίντεο8Οι αθλήτριες του Άθλησις Λαμίας με τα μετάλλιά τους μετά το 3ο Κύπελλο Ελλάδας στη ΜύκονοΣημαντικές διακρίσεις για τον Σύλλογο Άθλησις Λαμίας στο 3ο Κύπελλο Ελλάδας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής9Αστυνομική επιχείρηση για κλοπές σε υποδομές κινητής τηλεφωνίας και ρευματοκλοπές«Χτύπημα του ελληνικού FBI με «άρωμα» Φθιώτιδας και Στερεάς – Ξηλώνεται κύκλωμα που ρήμαζε υποδομές κινητής τηλεφωνίας – 105 οι εμπλεκόμενοι, 9 εκατ. ευρώ η ζημιά10Σκηνή στημένη στην Πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας για τη συναυλία του Lamia Youth FestivalΑπόψε στις 21.00 η Λαμία γίνεται μια μεγάλη σκηνή: Σαντικάι, Κουλκουβίνη και Athena Manoukian ξεσηκώνουν την Πλατεία Ελευθερίας
1Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Λαμίας αποχαιρετά τη Δέσποινα ΧαλτούπηΛαμία: Θλίψη στην ορειβατική κοινότητα – Έφυγε από τη ζωή η Δέσποινα Χαλτούπη33 σχόλια2Ο Κώστας Χουλιάρας στο Ουζερί - Ψησταριά Χουλιάρας στη Σμύρνης 23 της ΛαμίαςΚώστας Χουλιάρας: Από τα Κάτω Πετράλωνα Ευρυτανίας στη Σμύρνης 23 της Λαμίας, εκεί όπου το Ουζερί – Ψησταριά «Χουλιάρας» έγινε σημείο αναφοράς23 σχόλια3pierakakisΠιερρακάκης: Δίνουμε το χέρι σε όσους «πνίγονται» από τα χρέη13 σχόλια445ce2479 5896 4890 8391 fd2712c0b4b2Στερεά Ελλάδα: Ποιοι αυτοδιοικητικοί ετοιμάζονται για τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ – “Γαλάζια στρατολόγηση” αντιπεριφερειαρχών και δημάρχων9 σχόλια5parkakiΈνα μικρό ξεχασμένο πάρκο στο κέντρο της Λαμίας που αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία – το αίτημα μιας συμπολίτισσας μας7 σχόλια6Ο Χρήστος Σταϊκούρας στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας κατά την επίσκεψή του στη διοίκηση του ιδρύματοςΣτο νοσοκομείο Λαμίας ο Χρήστος Σταϊκούρας : “…η αντιμετώπιση ελλείψεων και η συνεχής αναβάθμιση των υποδομών του συνιστούν διαρκή προτεραιότητα”6 σχόλια7Κάμερες επιτήρησης με τεχνητή νοημοσύνη για την πρόληψη πυρκαγιών στον Δήμο ΛαμιέωνΜετά το Drone ο δήμος Λαμιέων βάζει κάμερες με τεχνητή νοημοσύνη για τις πυρκαγιές – 7200 δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων / Βίντεο5 σχόλια8Λαγοκέφαλος μέσα στη θάλασσα, το τοξικό ψάρι που απασχολεί τους ψαράδεςEύβοια: Απίστευτο! Ξεκίνησαν δεήσεις σε εκκλησίες για τους λαγοκέφαλους στις ελληνικές θάλασσες5 σχόλια9Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε δημόσια εμφάνισηΔημήτρης Αβραμόπουλος: «Όλη η ιστορία είναι μια μπούρδα – Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν κερατά»5 σχόλια10Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεναγείται στο νέο κτίριο ακτινοθεραπειών του νοσοκομείου ΣωτηρίαΆδωνις Γεωργιάδης: Το ΕΣΥ σήμερα είναι το καλύτερο σύστημα υγείας που είχε ποτέ η χώρα5 σχόλια11Snapshot18 1Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και έγινε τομεάρχης του Τσίπρα o Μαρίνος Σκανδάμης: Δεν θα γίνω η αθροιστική ψήφος για να κυβερνήσει ξανά η Νέα Δημοκρατία λέει στον Lamia Polis / Βίντεο5 σχόλια12Photo 1782304450081Θανατηφόρο τροχαίο μετά τις Θερμοπύλες – Νεκρός οδηγός ΙΧ μετά από σύγκρουση με φορτηγό συνεργείου / Φωτό, Βίντεο4 σχόλια1310168789 20261106114235modtpent 01 scaled 1020x1020 1ΚΕΥΠ Λαμίας : Ιστορική ορκωμοσία την Παρασκευή για τη 2026 Β΄ ΕΣΣΟ με τις πρώτες εθελόντριες του Στρατού Ξηράς – Αναμένεται ο Νίκος Δένδιας4 σχόλια14Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλά στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος“Καρφιά” κατά Σαμαρά από Μπακογιάννη: “Ιστορικό λάθος” και “τριτοκοσμικό” το δημοψήφισμα του 20154 σχόλια15Πυροσβέστες και αστυνομία στο σημείο όπου βρέθηκαν κουτάβια σε φρεάτιο ομβρίων στην ΑιτωλοακαρνανίαΚτηνωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Πέταξαν κουτάβια σε φρεάτιο ομβρίων, τρία πέθαναν, τέσσερα δίνουν μάχη για τη ζωή τους4 σχόλια16Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε δημόσια εμφάνιση με φόντο πολιτικό περιβάλλονΔυσφορία σε κυβερνητικά στελέχη για το «δεν θα απολογηθώ σε κανέναν κερατά» του Αβραμόπουλου3 σχόλια17Ο Αλέξης Τσίπρας μιλά από τη Λευκωσία σε εκδήλωση για την ΕιρήνηΕΛΑΣ: Ανακοινώθηκε η «σκιώδης κυβέρνηση» Τσίπρα – Οι τομεάρχες, όλα τα ονόματα3 σχόλια18Ο Δημήτρης Καιρίδης σε τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪΚαιρίδης: Ο Χάρης Δούκας έχει πάει στον Αλέξη Τσίπρα και δεν το έχουν καταλάβει -Σε 3 μήνες θα τον βρίζουν στο ΠΑΣΟΚ3 σχόλια19Πεζοδρόμιο σε αστικό δρόμο στη Σπερχειάδα και τη ΜακρακώμηΜακρακώμη – Σπερχειάδα: Προχωρά ο διαγωνισμός για τα πεζοδρόμια των 680.000 ευρώ3 σχόλια20Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε δημόσια εμφάνισηQatargate: Αιφνιδιάστηκε η κυβέρνηση με το ένταλμα για τον Αβραμόπουλο – Τι θα γίνει με την ασυλία και τα ψηφοδέλτια2 σχόλια
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
ΚΑΙΡΟΣ - ΛΑΜΙΑ
26°C
Lamia
clear sky
26° _ 23°
62%
2 km/h
Πα
32 °C
Σα
32 °C
Κυ
30 °C
Δε
31 °C
Τρ
31 °C

You Might Also Like

09681b56 2ad0 478d 9794 f4ec93ac61ea
ΦΘΙΩΤΙΔΑFeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«AI bots» παριστάνουν τη Google για να εξαπατήσουν επιχειρήσεις στη Λαμία – Καμπανάκι κινδύνου από τον Εμπορικό Σύλλογο

25/06/2026, 22:06
3e166d48 b297 472e 86f2 bcbb856d83f1
LAMIA POLIS 87.7ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Λαμία: Στο Πειθαρχικό έξι εκπαιδευτικοί για την αποχή από την αξιολόγηση – «Άσκησαν συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα»

25/06/2026, 21:55
Ο δήμαρχος Λαμιέων και ο αντιδήμαρχος μιλούν για την επόμενη εμποροπανήγυρη της Λαμίας
LAMIA POLIS 87.7ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Παζάρι Λαμίας: Πέρυσι έφερε κέρδος 35.000 ευρώ – Φέτος στόχος ακόμη καλύτερη διοργάνωση / Γ. Ζήσιμος : «Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης» (Aud)

25/06/2026, 21:50
Ορκωμοσία τεσσάρων νέων μόνιμων εργαζομένων στον Δήμο Καμένων Βούρλων
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Νέοι μόνιμοι εργαζόμενοι στο Δήμο Καμένων Βούρλων

25/06/2026, 21:38
LamiaNow

LamiaNow.gr – Η καθημερινή ενημέρωση της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Από το 2017, προσφέρουμε έγκυρες ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ και άμεση κάλυψη της τοπικής και ευρύτερης επικαιρότητας, με σεβασμό στον αναγνώστη και προσήλωση στην αξιοπιστία. Ενημερώνουμε, αναδεικνύουμε και καταγράφουμε όσα συμβαίνουν στη Λαμία, τη Φθιώτιδα και τη Στερεά Ελλάδα, 24 ώρες το 24ωρο.

Facebook Twitter Youtube Rss Medium

Categories

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΠΟΡ
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Lamianow.gr / All Rights Reserved.

BEST OF LAMIA MEDIA VOICE
LAMIA+PLUS.GR «Αυλαία» με δημιουργία, δράσεις και χαμόγελα στη σχολική εφημερίδα του 5ου Γυμνασίου Λαμίας «Αυλαία» με δημιουργία, δράσεις και χαμόγελα στη σχολική εφημερίδα του 5ου Γυμνασίου Λαμίας
Ξεκίνησε με χαμόγελα το Αθλητικό Καλοκαιρινό Camp του Δήμου Λαμιέων
LAMIASPORTS.COM Καιρός σήμερα: Βροχές στα ορεινά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας Καιρός σήμερα: Βροχές στα ορεινά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
Αθλητικές μεταδόσεις (26/6)
LAMIARA.GR Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
LAMIAPOLIS87.7 Μιχάλης Χριστοδουλίδης στον Lamia Polis 87.7: Προειδοποίηση για νέο κύμα αυξήσεων στην ενέργεια Μιχάλης Χριστοδουλίδης στον Lamia Polis 87.7: Προειδοποίηση για νέο κύμα αυξήσεων στην ενέργεια
Lamia Youth Festival 2026: Σαντικάι, Κουλκουβίνη και Manoukian «βάζουν φωτιά» στην Πλατεία Ελευθερίας!
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?