«Σφραγίζει» την πρόκριση η ΑΕΚ;

Ράνια Κάλδου
1 Min Read

Κάτι παραπάνω από ένας ημιτελικός για το Κύπελλο Ελλάδας είναι η αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:00, Cosmote Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Για την «Ένωση» δεν είναι ένας στόχος η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά και ένας αγώνας γοήτρου απέναντι στην ομάδα που πέρσι κατέκτησε το τρόπαιο και να στείλει το μήνυμα πως εκείνη πλέον είναι το αφεντικό.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν προσανατολίζεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στο «κιτρινόμαυρο» αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνι και Ντίντακ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιμόες με τον Γιόχανσον, με τους Ροντρίγκες και Χριστοδουλόπουλο στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μάνταλος και ο Αραούχο θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Κολοβέτσιος, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Αλμέιδα και Πέκχαρτ. Εκτός έμεινε ο Αϊντάρεβιτς που κρίθηκε ανέτοιμος από τον Ισπανό προπονητή.

πηγη-sportfm.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *