Αρκετές ανακατατάξεις πρόκειται να υπάρξουν στο ρόστερ των Αρκάδων το ερχόμενο καλοκαίρι και στο τρένο της… μεγάλης φυγής αναμένεται να μπει κι ο Λουίς Φαρίνια.
Ο 26χρονος επιτελικός μέσος δεν έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους του Αστέρα με τις εμφανίσεις του και σύμφωνα με τη “Live Sport” έχει παρθεί η απόφαση να μην ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του Αργεντινού άσου από τη Μπενφίκα.
Μαζί του πρόκειται να αποχωρήσουν από τον Αστέρα και οι Κοσίτσκι, Δημούτσος, Γκαϊντούτσικ, πιθανώς κι ο Χαμντανί.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.