Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρία άτομα, τα οποία, όπως φαίνεται, πωλούσαν στο διαδίκτυο κλεμμένα αντικείμενα, κυρίως ψηφιακές – ηλεκτρονικές συσκευές.
Τα ίχνη τους εντοπίστηκαν, όταν ένα θύμα κλοπής, σερφάροντας στο ίντερνετ, είδε σε ένα site όπου πωλούνται και αγοράζονται αντικείμενα, να …. φιγουράρουν οι ηλεκτρονικές του συσκευές που κλέφτες είχαν αρπάξει από το σπίτι του!
Αμέσως, ενημέρωσε τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και πολύ σύντομα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τα τρία άτομα που “ανέβαζαν” τα κλεμμένα στο διαδίκτυο και τα διέθεταν προς αγορά, αλλά και να βρουν, μετά από έλεγχο στα σπίτια τους στην Αθήνα, τα συγκεκριμένα είδη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.