Η μητέρα καθαρίζει δύο σπίτια και με 40 ευρώ τον μήνα προσπαθεί να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της, είπε στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη ο υπεύθυνος της εθελοντικής οργάνωσης, «Φωτεινό Αστέρι», Χρήστος Σπηλιώπουλος, που έσπευσε να στηρίξει την οικογένεια της 17χρονης στην Πάτρα.
Η λιποθυμία της μαθήτριας του λυκείου, που είχε τρεις μέρες να φάει, έφερε στο φως άγνωστες πτυχές του «Γολγοθά» που ζει τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.
Η άνεργη μητέρα αναζητεί απεγνωσμένα μία σταθερή εργασία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που γείτονες προσφέρουν ένα πιάτο φαγητό στην ίδια και τα παιδιά της.
Δώσαμε τρόφιμα για κάποιες ημέρες, έως ότου «ξυπνήσει» το… τέρας που λέγεται γραφειοκρατία και βοηθήσει την άνεργη μητέρα, είπε ο κ. Σπηλιώπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι η εθελοντική οργάνωση στηρίζει 470 οικογένειες και συνολικά 1.000 παιδιά!
Η τραγική ιστορία της 17χρονης έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν βοήθεια από το υστέρημά τους στην πατρινή οικογένεια που δοκιμάζεται.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την οργάνωσης, «Φωτεινό Αστέρι» είναι: 2611122497 και σε 24ωρη βάση 6981044800.
Πηγή: real.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.