Η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή χθες το μεσημέρι στον ΧΥΤΑ Φυλής, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι Ελληνίδα 30 ετών και πιθανότατα τοξικομανής, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η σορός της άτυχης γυναίκας, που εντοπίστηκε από οδηγό απορριμματοφόρου, ήταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ έφερε τραύματα στο κεφάλι.
Πάντως, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα δείξουν τα αίτια του θανάτου της.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.