Τραγωδία στο Χαλάνδρι, ένας μεσήλικας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από αναθυμιάσεις μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του.
Ο άτυχος άνδρας απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άνδρες της Πυροσβεστικής, έπειτα από κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, όπου βρίσκεται στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στο Χαλάνδρι.
Σύμφωνα με τα όσα τόνισε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πυρκαγιά που ήταν μικρής έκτασης, εκδηλώθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος.
Ο μεσήλικας άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.