Ο Κάρλος Ζέκα είναι και επίσημα πλέον Έλληνας πολίτης. Ο Πορτογάλος αρχηγός του Παναθηναϊκού εξασφάλισε το διαβατήριο πριν από λίγες μέρες και σήμερα πέρασε από τη διαδικασία της ορκωμοσίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης Ανατολικής Αττικής.
Ο 29χρονος μέσος ήταν πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή, που περίμενε πώς και πώς προκειμένου να κληθεί στην Εθνική. Ο Ζέκα αναμένεται να κληθεί από τον Μίχαελ Σκίμπε στην αποστολή για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες για τα προκριματικά του Μουντιάλ.






πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.