Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ, οι ελληνικές αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν έναν Τούρκο αρχιμηχανικό οποίος τραβούσε φωτογραφίες του λιμανιού της Ελευσίνας.
Όπως γράψει στο δημοσίευμά της με τίτλο «Μετά τα Ίμια η κρίση της φωτογραφίας», ο συλληφείς είναι ο ναυτικός Τζενγκίζ Ουϊγκούρ,
Ο Ουϊγκούρ ανήκει στο πλήρωμα του εμπορικού πλοίου με M/V Makbule το οποίο φέρει σημαία Τουρκίας. Το πλοίο μετέφερε από τη Νικομήδεια της Τουρκίας 3.600 τόνους εμπόρευμα.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ τον Ουϊγκούρ εντόπισε ένας Έλληνας καπετάνιος, οποίος του ζήτησε να σβήσει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει από το λιμάνι.
Στη συνέχεια ο Έλληνας καπετάνιος κάλεσε την αστυνομία και, βάσει των τουρκικών ΜΜΕ, σε δυο ημέρες ο Τούρκος ναυτικός θα παρουσιαστεί σε δικαστήριο στον Πειραιά.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.