Σήμερα η οριστική απόφαση για Λάρισα ή ΟΑΚΑ

Εντός της ημέρας θα γνωρίζουμε οριστικά αν ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί στη Λάρισα ή στο ΟΑΚΑ.

-Advertisement-
fitcare

Το κλειστό της Νεάπολης είναι η πρώτη επιλογή, αλλά εκκρεμεί το «πράσινο φως» που αφορά στα τουρνικέ και το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Οι άνθρωποι του κλειστού διαβεβαιώνουν πως το γήπεδο είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει τον αγώνα, ενώ η ΚΑΕ Άρης έχει ενημερώσει πως μπορεί να συνδράμει ακόμη και με τη μεταφορά τουρνικέ από το Αλεξάνδρειο.

Εφόσον η αστυνομία εγκρίνει τα πάντα, τότε ο τελικός θα γίνει εκεί στις 19 Φεβρουαρίου και οι ομάδες θα πάρουν από 1.000 μέχρι 1.500 εισιτήρια η καθεμιά για τις ανάγκες των οπαδών τους. Άλλωστε η χωρητικότητα του κλειστού δεν ξεπερνά τις 4.000 και θα πρέπει να υπάρξουν και κάποιες νεκρές ζώνες.

Αν οι αρχές ανάψουν κόκκινο, τότε ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, στις 18 Φεβρουαρίου (μιας και στις 19 υπάρχει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός) και ο αριθμός εισιτηρίων για κάθε ομάδα θα είναι πολύ μεγαλύτερος.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

sportfm.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *