Υλικά συνταγής
- 100 γρ. φέτα χοντροτριμμένη
- 100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 3 αυγά
- ½ φλιτζάνι του τσαγιού σπορέλαιο
- ½ φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού και 2 κουταλιές επιπέλον
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 2 κουταλιές της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Στο μπολ του μίξερ ανακατεύετε τα αυγά με το σπορέλαιο και το γιαούρτι. Ρίχνετε το μπέικιν στο αλεύρι και το προσθέτετε στο μείγμα. Συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Προσθέτετε τα τυριά, τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο και ανακατεύετε ελαφρά με το χέρι σας.
- Αδειάζετε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 45′ περίπου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.