Προχωράει για προπονητή η ΑΕΚ

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
2 Min Read

Δεν μετράει ακόμη πολλές ημέρες στον πάγκο της ΑΕΚ ο Ζοσέ Μοράις – Πώς έχουν τα δεδομένα

Είναι εδώ και καιρό γνωστό πως ο Ζοσέ Μοράις μετράει ημέρες στον πάγκο της ΑΕΚ. Η εικόνα της ομάδας, αλλά και τα αποτέλεσμα είναι αποκρουστικά και η διοίκηση έχει ξεκινήσει την προσπάθεια να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ωστόσο οι όποιες επαφές έχει κάνει η διοίκηση με ελεύθερους προπονητές δεν έχουν βρει ανταπόκριση… Οι περισσότεροι αρνούνται να αναλάβουν την ομάδα μεσούσης της σεζόν, με το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος να μην… βοηθάει.

Στόχος της ΑΕΚ είναι να βρει έναν προπονητή που να κάνει τη διαφορά και να μείνει για χρόνια. Τέτοιος τεχνικός φαίνεται πως δεν μπορεί να βρει τώρα η ΑΕΚ και πλέον φαίνεται να προκρίνεται η λύση να αντικατασταθεί ο Μοράις με έναν τεχνικό ως το καλοκαίρι και τότε να εκτιμηθεί ξανά αν θα συνεχίσει ή όχι μαζί του και τη νέα χρονιά.

Γενικά το θέμα προπονητή είναι πάρα πολύ σοβαρό για την ΑΕΚ, με τη διοίκηση να αποτυγχάνει σε τεράστιο βαθμό με τις επιλογές των Κετσπάγια και Μοράις. Τρίτο σερί λάθος επιλογή μπορεί να είναι καταστροφική… Πάντως η ΑΕΚ αύριο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό θα παίξει με τον Μοράις με τον πάγκο της, ωστόσο αμέσως μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αποκλείονται ραγδαίες εξελίξεις.

 

Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *