Ο μουσάτος «αρχονταίος» του ιπποδρόμου, που έγινε πρόσφατα γνωστός από ένα παλαιό βίντεο και κατάκτησε το διαδίκτυο με τις επικές του ατάκες, μάλλον βρέθηκε!
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η σελίδα στο facebook «Αναρχοβασιλόφρονας», στην οποία αναρτήθηκε ένα βίντεο, όπου φαίνεται ένας ηλικιωμένος κύριος, που φέρεται να είναι ο αγαπημένος «Αυγολέμονος»!
Ακόμα κι αν δεν είναι αυτός, η ομοιότητα είναι εκπληκτική! Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να επαναλάβει την πασίγνωστη ατάκα του «τα ορφανά πορεύονται κι οι χήρες κονομιόνται»!
Απολαύστε τον:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.