Στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής συνελήφθη, χωρίς να προβάλλει αντίσταση, η καταζητούμενη, σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΑΝΤ1, η 48χρονη, ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», το μόνο που ζήτησε από τους αστυνομικούς ήταν να προσέξουν το παιδί της.
Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει ότι είδε ομάδα αστυνομικών να έχουν αποκλείσει το σπίτι όπου διέμενε η καταζητούμενη, ενώ στο ερώτημα εάν είχε γίνει αντιληπτή η παρουσία της Ρούπα στην περιοχή απάντησε αρνητικά.
Δείτε το βίντεο:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.