Φορ ολοταχώς για ΑΕΚ

Ράνια Κάλδου
2 Min Read

Μετά τη μεταγραφή του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και τη συμφωνία με τον Παναγιώτη Τσιντώτα (που πιθανότατα θα ενταχθεί στην ομάδα τον Ιούλιο, όταν και ο 23χρονος γκολκίπερ μένει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό), στην ΑΕΚ έχουν στρέψει όλη τους την προσοχή στην απόκτηση επιθετικού.

Η αγωνιστική άνοδος του Πέκχαρτ και η προσδοκία αντίστοιχης αφύπνισης του Αλμέιδα έχουν οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στην αναζήτηση φορ άλλου στυλ και πλέον από τη λίστα τους εξετάζουν κυρίως πιο κινητικούς και γρήγορους παίκτες, που μπορούν να παίξουν και έξω από την περιοχή.

Ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο αναμένεται σήμερα να επιστρέψει από την Αργεντινή και επίκεινται αποφάσεις. Στη λίστα της ΑΕΚ υπάρχει σίγουρα ένας φορ από τη χώρα του τανγκό, ενώ εξετάζονται και άλλες 2-3 περιπτώσεις (η μία από βόρεια Ευρώπη). Όσο για τις λύσεις από την εγχώρια αγορά, αυτή του Τουράμ της Κέρκυρας φαίνεται πως υποχωρεί καθώς πρώτο ζητούμενο για τον επιθετικό που θα αποκτηθεί είναι το εύκολο γκολ, ενώ αντίθετα «παίζει» πιο δυνατά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του Πανιωνίου.

Σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση σε εξτρέμ, στόπερ ή αριστερό μπακ, έχουν πάει πιο πίσω, καθώς προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι ο επιθετικός. Στην ΑΕΚ δεν «καίγονται» για ακραίο από τη στιγμή που είναι διαθέσιμοι οι Χριστοδουλόπουλος και Πατίτο, ενώ πιο πιθανό είναι να αναζητηθεί μια επιπλέον λύση στην άμυνα (ει δυνατόν και με παίκτη που θα παίζει και αριστερός μπακ, όπως ο Γιώργος Τζαβέλλας που ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί πώς θα καταλήξει η σχέση του με τον ΠΑΟΚ).

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τη Live Sport υποψήφιος προς δανεισμό μετά τον Άνταμ Τζανετόπουλο είναι και ο Κώστας Μανωλάς.

Πηγή: sport-fm.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *