Απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου των Φιλιππίνων: Σωθηκε τη τελευταία στιγμή

Ο αμφιλεγόμενος πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγο Ντουτέρτε, σώθηκε την τελευταία στιγμή από απόπειρα δολοφονίας του κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε μια ταραγμένη περιοχή της χώρας του.

-Advertisement-
fitcare

Τουλάχιστον 7 άτομα από την εμπροσθοφυλακή του Προέδρου τραυματίσθηκαν όταν έγινε έκρηξη από σημείο που περνούσαν και πιθανολογείται ότι είχε τοποθετηθεί στο σημείο βόμβα από μουσουλμάνους εξτρεμιστές.

Εκπρόσωπος του Προέδρου ανακοίνωσε ότι του ζήτησε να ακυρώσει την επίσκεψή του στην περιοχή αφού δεν ελέγχεται πλήρως, όμως ο Ντουτέρτε ήταν αμετάπειστος.

travmaties elikoptero | Lamianow.gr

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

«Με συμβούλευσαν να ακυρώσω την επίσκεψη. Είπα όχι, θα πάω εκεί. Και μάλιστα από τον ίδιο δρόμο», δήλωσε ο ίδιος ο Ντουτέρτε.

Από την εκλογή του και μετά ο Ντουτέρτε ξεκίνησε πόλεμο κατά των εμπόρων ναρκωτικών με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί περισσότεροι από 3.000 θάνατοι, ενώ αποφάσισε την επαναπροσέγγιση των διεθνών σχέσεων της χώρας, παίρνοντας αποστάσεις από τις ΗΠΑ και πλησιάζοντας την Κίνα.

 

Πηγή

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *