Σε σοβαρή κατάσταση και με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας, ένα τετράχρονο παιδάκι, το οποίο απεγκλωβίστηκε το πρωί από φλεγόμενο σπίτι στη Λάρισα.
Αυτή την στιγμή το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Λάρισας, στα πλαίσια της προανάκρισης που διενεργεί, παίρνει καταθέσεις προκείμενου να συνθέσει το παζλ των καταστάσεων που οδήγησαν στη πρωινή τραγωδία.
Κατάθεση έδωσε και η μητέρα του 4χρονου η οποία επειδή είναι σε κατάσταση σοκ δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα. Το ανακριτικό της πυροσβεστικής εξετάζει το ενδεχόμενο η τραγωδία να προήλθε από ένα αναμμένο κερί στο διαμέρισμα στο οποίο όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχε ρεύμα.
To onlarissa.gr επικοινώνησε με το νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» για την κατάσταση του μικρού αγοριού, η οποία σύμφωνα με τους γιατρούς κρίνεται σταθερή αλλά σοβαρή, λόγω των εσωτερικών εγκαυμάτων που έχει υποστεί από την εισπνοή καπνού. «Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα», επισημαίνουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες το διαμέρισμα του 5ου ορόφου στη Μανδηλαρά δεν είχε ρεύμα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εμπειρογνώμονες αναζητώντας μέσα στους καπνούς το πίνακα του ρεύματος διαπίστωσαν ότι το ρεύμα ήταν κομμένο. Το ερώτημα της προανάκρισης λοιπόν είναι πλέον πώς προκλήθηκε αυτή η αδιανόητη η τραγωδία;
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του onlarissa.gr






Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.