Θρήνος στην Λαμία: “Έφυγε” 42χρονος πυροσβέστης πατέρας 4 παιδιών-Την Τετάρτη η κηδεία!

lamianow
2 Min Read

Mια ακόμη τραγική είδηση γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Ένας 42χρονος Λαμιώτης που εργαζόταν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο Λαμίας, έχασε δυστυχώς την μάχη για την ζωή βυθίζοντας στο θρήνο την οικογένεια του. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του και πριν από 10 περίπου ημέρες υπέστη ανακοπή και εισήχθη στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Λαμίας.

Για την ακρίβεια και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας τον τελευταίο καιρό πρηζόταν τα πόδια του λόγω κακής λειτουργίας των νεφρών (νεφρική ανεπάρκεια). Αφού εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να καθαριστούν τα υγρά υπέστη επιπλοκή και πιο συγκεκριμένα καρδιακή ανακοπή και οδηγήθηκε στην ΜΕΘ. Παρότι έπρεπε να μετακινηθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας αυτό δεν ήταν εφικτό λόγω του ότι έπρεπε να βελτιωθεί η κατάσταση του ώστε να γίνει η διακομιδή. Δυστυχώς η κατάσταση δεν βελτιώθηκε και παρά την μάχη που έδωσε δεν τα κατάφερε.

Τραγική ειρωνεία ότι πριν από δύο περίπου χρόνια έχασε τον πατέρα του με την ίδια ακριβώς αιτία.

Αβάσταχτος ο πόνος για την σύζυγο του και τα τέσσερα μικρά παιδιά του. 

H κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Νέα Μαγνησία Λαμίας.

 

 

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *