Τη μοναδική του ικανότητα να συνδέει διάφορες εξελίξεις σε… διάφορα θέματα με το ελληνικό ποδόσφαιρο επιβεβαίωσε και πάλι ο επίσημος λογαριασμός του Πανσερραϊκού στο Facebook.
Με αφορμή την ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ σε νέο πλανητάρχη, το προφίλ της επαρχιακής ομάδας έδωσε και πάλι ρέστα:
Συνδέοντας τις εκλογές στις ΗΠΑ με αυτές στην… ΕΠΟ και χωρώντας στο ίδιο ποστάρισμα τη σύζυγό του και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.