Kαλύβια-Προοδευτική Λάρυμνας 0-1: Έκανε “σεφτέ” εκτός με Γκερπινή! (pics)

lamianow
4 Min Read

Το γκολ του Γκερπινή στο 55ο λεπτό ήταν αρκετό για την Προοδευτική Λάρυμνας να φτάσει στην πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Καλύτεροι ανασταλτικά και στα δύο ημίχρονα οι φιλοξενούμενοι έχοντας κι άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Η ομάδα των Καλυβίων αν και ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη προσπάθησε χωρίς όμως να φανεί ιδιαίτερα απειλητική. Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Προοδευτικής Λάρυμνας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χάνοντας τρεις κλασσικές ευκαιρίες. Στην επανάληψη τα Καλύβια μπήκαν πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο εμφάνισαν όμως προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι. Η Προοδευτική Λάρυμνας ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σγούρδα με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα στο 82’.

16

Με την πρώτη της εκτός έδρας νίκη η Προοδευτική Λάρυμνας βρίσκεται στην 10η θέση με 11 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τα Καμένα Βούρλα. Τα Καλύβια που κάνουν προσπάθεια για παραμονή στη κατηγορία βρίσκονται στην 16η θέση με 4 βαθμούς και την 10η αγωνιστική αγωνίζονται εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Λαμίας.
28

Δημήτρης Αποστολόπουλος (προπονητής Α.Ε.Καλυβίων): Τα παιδιά έχουν άγχος στο να παίρνουν τα αποτελέσματα και φαίνεται καθαρά μέσα στο γήπεδο από τις ενέργειές τους. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο για να κερδίσεις θέλει και λίγο τύχη. Δεν την έχουμε προς το παρόν με το μέρος μας, ελπίζουμε αυτό να αλλάξει και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Κι η Λάρυμνα στο πρώτο ημίχρονο είχε μπει καλά στον αγώνα, έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως ο Ν. Κωτσαλάς που έχει παίξει Γ΄Εθνική. Ξέραμε ότι πρέπει να πολεμήσουμε την εμπειρία. Κι είναι αυτό που πρέπει να αποκτήσουμε κι εμείς. Βέβαια αυτό δεν μας πτοεί. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε μέσα στο γήπεδο. Δεν είμαστε απογοητευμένοι. Στεκόμαστε στο ότι απογοητευόμαστε ότι χάνουμε τα παιχνίδια όχι από έναν καλύτερο αντίπαλο. Αυτή είναι η απογοήτευση που έχουμε. Όταν εμείς δεν πατάμε καλά μέσα στο γήπεδο το πληρώνουμε ενώ ο αντίπαλος γλιτώνει. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Λάρυμνας. Εμείς συνεχίζουμε και ψάχνουμε αυτό το αποτέλεσμα που θα μας δώσει θάρρος για τη συνέχεια”. 

26

Μιχάλης Κωτσαλάς (προπονητής Προοδευτικής Λάρυμνας): << Ήταν μια νίκη που ήρθε δύσκολα. Το ξέραμε ότι παίζαμε σε πλαστικό γήπεδο με μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς για να σώσει τη κατηγορία. Εμείς πιστεύω ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας με τα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλαμε οπωσδήποτε το τρίποντο σήμερα, το πήραμε ικανοποιηθήκαμε για αυτό. Η ομάδα είναι καλή είχαμε και πολλές ελλείψεις. Πιστεύω να βρεθούμε όλοι και να απαλλαγούμε από το άγχος. Νομίζω θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Καλυβίων να σώσει τη κατηγορία. Εμείς συνεχίζουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. >>


ΚΑΛΥΒΙΑ (Δημήτρης Αποστολόπουλος):
Κουρκουλιώτης, Στρατομπέρδα, Λύκος (33΄λ.τ. Γεωργίου, 66΄λ.τ. Χατζηγιάννης), Κυριόπουλος, Σταυρόπουλος, Ρίζος (49΄Εκκλησίαρχος), Τσαλιαγκός, Κουκοφίκης, Γιώτης, Παππάς, Ρούπας.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ (Μιχάλης Κωτσαλάς): Πάπαρης, Ευθυμίου, Σταματάκης, Σύρμος, Κηρολίβανος,Δουδούμης, Γκερπινής (90+2’ Μουχαμετάϊ), Σγούρδας, Δάρρας Αργ., Κωτσαλάς Ν., Πέππας (90+1’Λούκας).

**Nα ευχαριστήσουμε τον Ντίνο Καρανίκα για τα στοιχεία της αναμέτρησης

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *