ΕΠΟ και FIFA στην πιο κρίσιμη συνεδρίαση του ελληνικού ποδοσφαίρου για το μέλλον του

Ράνια Κάλδου
Η Ράνια Κάλδου είναι δημοσιογράφος με πολυετή παρουσία στον χώρο των μέσων ενημέρωσης. Έχει εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιόφωνο και ενημερωτικές ιστοσελίδες, ενώ διετέλεσε αρχισυντάκτρια σε...

Οι επαφές του εκπροσώπου της FIFA χθες, Κωστάκη Κουτσοκούμνη με ΕΠΟ και Σταύρο Κοντονή ήταν μόνο η αρχή αφού σήμερα θα καθίσουν στο τραπέζι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές σε μια συνεδρίαση, η οποία δεν έχει γίνει ξανά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η FIFA προ ημερών είχε στείλει μια πρόσκληση σε κάθε μία ομάδα της Super League ξεχωριστά, ζητώντας την παρουσία ενός τουλάχιστον εκπροσώπου στη συνεδρίαση στην οποία θα βρεθούν οι εκπρόσωποι της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας καθώς και τα μέλη της ΕΠΟ.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 στα γραφεία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με την παρουσία σχεδόν ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι εισηγήσεις του Κωστάκη Κουτσοκούμνη χθες προς την ΕΠΟ έβγαλαν στην επιφάνεια την αντιπαράθεση με την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία ζήτησε από την ΕΠΟ να συμμορφωθεί με όσα ορίζουν οι νόμοι του ελληνικού κράτους.

Σήμερα αναμένεται να συζητηθει το θέμα της διαιτησίας και το περίφημο ισπανικό μοντέλο, όπου ουσιαστικά ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ FIFA και UEFA ζήτησαν από την ΕΠΟ να βάλει ξένους διαιτητές και πρώην Έλληνες διεθνείς στην ΚΕΔ, ωστόσο αυτό θα ξεκαθαριστεί σήμερα όταν και θα συζητηθεί και επίσημα, ενώ από πλευράς ΕΠΟ τονίστηκε πως δεν συζητήθηκε τίποτα τη Δευτέρα.

Παρούσες αναμένεται να είναι όλες οι ομάδες της Super League με μοναδική αμφιβολία για τον Πλατανιά και τη Βέροια, οι οποίες πάντως δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να στείλουν εκπροσώπους.

 

Share This Article
Η Ράνια Κάλδου είναι δημοσιογράφος με πολυετή παρουσία στον χώρο των μέσων ενημέρωσης. Έχει εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιόφωνο και ενημερωτικές ιστοσελίδες, ενώ διετέλεσε αρχισυντάκτρια σε τηλεοπτικές εκπομπές του Attica TV και παλαιότερα του Seven X. Στη δημοσιογραφική της πορεία έχει ασχοληθεί με την πολιτική, κοινωνική και γενική επικαιρότητα, με έμφαση στην έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση. Σήμερα συνεργάζεται με το Lamianow.gr, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μεταφέροντας στους αναγνώστες ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη ειδησεογραφική κάλυψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *