Την πρώτη του κόκκινη κάρτα σε επίσημη αναμέτρηση αντίκρισε χθες ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα του Πανιωνίου.
Ο νεαρός αμυντικός δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την αποβολή του και στα αποδυτήρια, με τους παλιότερους να είναι κοντά του και να του εξηγούν πως αυτά είναι μέσα στο άθλημα.
Συγκεκριμένα, το ρόλο του «ψυχολόγου» ανέλαβαν ο Τσόρι και ο Μιλιβόγεβιτς, οι οποίοι έχουν ζήσει στο παρελθόν ανάλογες καταστάσεις.
Sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.