Αλλάζει… συνήθειες ο Βασίλης Τσιάρτας. Στα 43 του και ύστερα από έξι χρόνια όπου ήταν μάνατζερ ποδοσφαιριστών, ο παλαίμαχος άσος ανακοίνωσε την απόφασή του να γίνει προπονητής και να ζει… από πιο μέσα πλέον το ποδόσφαιρο.
«Ανακοινώνω ότι αποχωρώ από το χώρο της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, παίρνοντας την απόφαση να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και να ασχοληθώ με την προπονητική, έχοντας λάβει την σχετική επιμόρφωση από την σχολή UEFA PRO», έγραψε χαρακτηριστικά ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, κάνοντας γνωστό το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή του.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.